OTA YHTEYTTÄ

LUMEON TARINA

 

Lumeo on valon ja varjon yksilöllisiä ratkaisuja, ammattitaitoa, vuosikymmenten kokemusta ja suomalaista suunnittelua. Olemme alamme suunnannäyttäjä ja johtava asiantuntija.

Lumeo syntyi, kun alan kaksi merkittävän suurta toimijaa – Ulvilan Kaihdin ja Sunsystems yhdistyivät. Yhdistymisen myötä hartiamme ovat entistäkin vahvemmat ja polvet notkeammat – meillä on nyt yhä monipuolisemmat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaiden tarpeet ja toiveet moderneissa ja yksilöllisissä kaihdin- ja markiisiratkaisuissa.

Lumeo on kotimaista työtä ja laatua – suunnittelusta tuotantoon. Kannamme rinta rottingilla Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Se on osoitus sekä valmistusmaasta että korkeasta laadusta. Siksi annamme valmistamillemme tuotteille viiden vuoden takuun.

Lumeo luo kaihdin- ja markiisiratkaisuilla olemisen tiloihin viihtymisen iloa. Missiomme ei ole sen vähäisempi kuin tehdä ihmisen olosta mahdollisimman hyvää. Kaikkina hetkinä ja aikoina – kaikissa olemisen tiloissa.

lumeo lippu

YRITYS

Lumeo syntyi vuonna 2021, kun Ulvilan Kaihdin Oy ja UK Sunsystems Oy yhdistyivät. Takana on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattiosaaminen  valon ja varjon energiatehokkaista ratkaisuista.

Ulvilan Kaihdin on valmistanut yksilöllisiä kaihtimia, markiiseja, lamelleja sekä kaihdinten moderneja älyratkaisuja vuodesta 1959 alkaen. UK Sunsystems Oy on aurinkosuojien toimittaja, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnan Ulvilassa, jossa suunnitellaan ja tehdään Suomen laadukkaimmat kaihdin- ja markiisiratkaisut, osin käsityönä ja aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöiden.

 

 

REFERENSSIT

Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa, jossa on syntynyt kaihdinkäsityötä pian seitsemällä vuosikymmenellä.

ESITTEET

Studiossa tehtaan yhteydessä näet yksilölliset kaihdinratkaisumme livenä. Tervetuloa yllättymään!

AVAINLIPPU

Kannamme ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Sen lujempaa laadun taetta ei ole.

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”