OTA YHTEYTTÄ

KOKONAISRATKAISUT SUUNNITTELUSTA HUOLTOON

Olemme valon ja varjon ammattilaisia. Luomme yksilöllisiä ja räätälöityjä kokonaisratkaisuja, suunnittelusta tuotantoon ja aina tuotteidemme huoltoon saakka.

 

SUUNNITTELU JA MITTAUS

Kattava kartoitus on kaiken lähtökohta. Millaiset olosuhteet, mikä on haaste ja toivottu lopputulos sekä miten se ratkaistaan optimaalisella tavalla. Kartoitus ja suunnittelu tehdään tottakai asiakkaan kanssa yhteistyössä. Mittaustyöhön asiakkaan sen sijaan ei tarvitse vaivautua, sen suorittaa aina Lumeon asiantuntija.

 

ASENNUS, HUOLTO JA KÄYTTÖOPASTUS

Asennus suoritetaan asiakkaan aikatauluun sopivalla hetkellä ja siivoamme aina jälkemme. Opastamme tuotteiden käytössä heti asennuksen yhteydessä sekä tietenkin myös mahdollisissa pulmatilanteissa sen jälkeenkin. Tuotteillamme on viiden vuoden takuu.

 

Kaihdinkysymyksiä? Asiakaspalvelumme auttaa.

lumeo lippu

YRITYS

Lumeo syntyi vuonna 2021, kun Ulvilan Kaihdin Oy ja UK Sunsystems Oy yhdistyivät. Takana on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattiosaaminen  valon ja varjon energiatehokkaista ratkaisuista.

Ulvilan Kaihdin on valmistanut yksilöllisiä kaihtimia, markiiseja, lamelleja sekä kaihdinten moderneja älyratkaisuja vuodesta 1959 alkaen. UK Sunsystems Oy on aurinkosuojien toimittaja, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnan Ulvilassa, jossa suunnitellaan ja tehdään Suomen laadukkaimmat kaihdin- ja markiisiratkaisut, osin käsityönä ja aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöiden.

 

 

REFERENSSIT

Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa, jossa on syntynyt kaihdinkäsityötä pian seitsemällä vuosikymmenellä.

ESITTEET

Studiossa tehtaan yhteydessä näet yksilölliset kaihdinratkaisumme livenä. Tervetuloa yllättymään!

AVAINLIPPU

Kannamme ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Sen lujempaa laadun taetta ei ole.

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”