OTA YHTEYTTÄ

OIKEA KAIHDIN

RYHDISTÄÄ TILAN

Kotimaista laatukäsityötä ikkunoihin. Tämän päivän yksilöllisillä kaihdinratkaisuilla muotoillaan valoa kodeissa ja julkitiloissa.

KAIKKI JÄLLEENMYYJÄT

SISÄÄN

Ulvilan Kaihtimella on takuulla kotimainen ja moderni kaihdinratkaisu kaikkiin sisätiloihin. KAIHTIMET PANEELIVERHOT VERHOKISKOT

ULOS

Markiisit ja kaihdinratkaisut viimeistelevät terassit, parvekkeet ja julkisivut. MARKIISIT PARVEKEKAIHTIMET TERASSIKAIHTIMET

ÄLYKOTI

Älykkäät, etäohjattavat ja moottoroidut kaihdinratkaisut lisäävät asumismukavuutta. SÄÄTÖLAITE SAFIIRI MOOTTOROIDUT KAIHTIMET APPLIKAATIOT

TUNNELMAA

OIKEILLA VÄREILLÄ

Valloitu väreistä. Niitä Ulvilan Kaihtimen valikoimassa on satoja. Kaihdinratkaisujen värikkäät yksityiskohdat viimeistelevät sisustuksen, ja laajat väripinnat luovat tunnelmaa tilaan.

TUOTTEET

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”

KAIKKI SUUNNITTELUSTA

ASENNUKSEEN

Kaihtimet ovat kotimaisia mittatilaustuotteita. Ne tehdään juuri sinun ikkunaasi varten. Suunnittelu, mittaus ja asennus – kaikki hoituvat kauttamme.

PALVELUT

KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Ulvilan Kaihdin on vuonna 1959 perustettu perheyritys. Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnassa.

JÄLLEENMYYJÄKSI?

Liity takuulla kotimaisia kaihdinratkaisuja tarjoavaan joukkoomme Suomessa. Jätä yhteystietosi tähän. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

9 + 11 =