OTA YHTEYTTÄ

ARVONNAN SÄÄNNÖT

 

JÄRJESTÄJÄ
Lumeo, jonka juridinen yhtiö on Ulvilan Kaihdin Oy.

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?
Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN
Osallistumisaikaa on 14.5.2021 klo 14.00 asti. Arvontaan voi osallistua Lumeon Lumeo.fi-nimisellä Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä. Osallistuminen edellyttää Lumeo.fi:n Facebook-sivun tykkäämistä tai Lumeo.fi:n Instagram-tilin seuraamista. Osallistumiskertoja ei ole rajoitettu.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Fatboy Original -säkkituoli voittajan toivomassa värissä (vaihtoehdot: black, orange, red, dark grey, turquoise, silver, lime graan, petrol, grass green, blue, ice blue). Lumeo pidättää oikeuden palkinnon värivaihtoehtojen muutoksiin esimerkiksi tietyn värin saatavuuden osalta.

Voittaja arvotaan 14.5.2021 klo 14.00.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja sen lunastamisesta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän kuluessa voitosta, on Lumeolla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Jos voittaja ei jostain syystä vastaanota palkintoa, on Lumeolla oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Lumeo käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Lumeo vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Lumeon sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Lumeon vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Lumeo ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Lumeolla oikeus hylätä osallistuminen.

Lumeo ilmoittaa kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia arvontaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen. Lumeo pidättää itsellään oikeuden tehdä arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan kyseisten sosiaalisen median palvelujen käyttöehtoja ja sääntöjä. 

Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

lumeo lippu

YRITYS

Lumeo syntyi vuonna 2021, kun Ulvilan Kaihdin Oy ja UK Sunsystems Oy yhdistyivät. Takana on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattiosaaminen  valon ja varjon energiatehokkaista ratkaisuista.

Ulvilan Kaihdin on valmistanut yksilöllisiä kaihtimia, markiiseja, lamelleja sekä kaihdinten moderneja älyratkaisuja vuodesta 1959 alkaen. UK Sunsystems Oy on aurinkosuojien toimittaja, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnan Ulvilassa, jossa suunnitellaan ja tehdään Suomen laadukkaimmat kaihdin- ja markiisiratkaisut, osin käsityönä ja aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöiden.