OTA YHTEYTTÄ

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan – toisen olohuoneen. Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää pation tai terassin vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta. Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi.

VÄRIESIMERKKEJÄ

Kuvaus

Terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Kaikki valikoimissamme olevat Sunsystems-terassimarkiisit pitävät markiisikankaan miellyttävän kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla.

Terassimarkiisin kangas on aina 100 % akryylia. Kuituvärjäyksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta terassimarkiisien ja piharatkaisuidemme valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa.

Terassimarkiisit myös yrityksille ja julkisiin tiloihin.