OTA YHTEYTTÄ

Kangaskaihdin

Kangaskaihtimet ovat pehmeä ja sisustuksellinen vaihtoehto ikkunan suojaksi. Laaja kangasmallistomme antaa valinnanvaraa jokaiselle sisustustyylille. Kangaskaihtimet voidaan myös moottoroida, jolloin niiden käyttö on helppoa ja vaivatonta.

VÄRIESIMERKKEJÄ:

   

Kuvaus

Kangaskaihdin tunnetaan myös nimillä vekkikaihdin tai pliseekaihdin. Kangaskaihdin on energiatehokas ratkaisu, sillä Duette-kankaan® -kankaan avulla voidaan luoda ikkunaan ilmatasku, joka eristää ääntä ja lämpöä. Duette®-kankaalla voidaan myös saavuttaa täydellinen pimeys. Eri mekanismeilla kaihtimia voidaan säätää esimerkiksi ylhäältä alaspäin tai päinvastoin. Tarvittaessa voidaan asentaa myös kaltevalle pinnalle, kuten kattoikkunoihin.

Kangaskaihtimia voi vetää ylhäältä alas, mutta myös alhaalta ylös, jolloin voit suojautua ohikulkijoiden katseilta estämättä kuitenkaan valon sisäänpääsyä kokonaan. Moottoroinnin lisäksi valittavana on lisäksi kevytkäyttöiset ja lapsiturvalliset LiteRise®- sekä SmartCord® -mekanismit. Kangaskaihtimet voidaan tehdä myös kahvakäyttöisiksi.

Lisätiedot

VÄRIESIMERKKEJÄ

Valkoinen, Vaaleanharmaa, Harmaa, Vaaleanpunainen, Keltainen, Ruskea, Sininen, Vihreä, Musta, Moniväri