OTA YHTEYTTÄ

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi pitää huoneen sisäilman sopivan viileänä ja suojelee samalla kodin tekstiilejä ja sisustusta haalistumiselta. Ikkunamarkiisi tuo rakennukseen uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla se sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Ikkunamarkiisi auttaa säästämään talon viilennys- ja ilmanvaihtokuluissa.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Ikkunamarkiisit suojaavat liialliselta valolta, peittämättä kuitenkaan kaunista maisemaa. Ikkunamarkiisit tuovat rakennukseen aivan uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla markiisi sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Ikkunamarkiisi kannattaa valita käyttökohteen mukaan. Markiisi on saatavana koteloituna tai ilman koteloa. Ikkunamarkiisi voidaan säätää moottorilla, veivillä tai nauhalla riippuen markiisityypistä ja kohteesta.

Ikkunamarkiisin valinta tehdään ikkunan koon ja käyttötarpeen mukaan. Saatavilla neljää erityyppistä ikkunamarkiisia mittojen mukaan. Ikkunamarkiiseja voidaan säätää kaukosäätimellä, veivillä tai nauhalla.

Ikkunamarkiisi valmistetaan aina 100 % akryylikankaasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa, mm. raidallisena ja yksivärisenä.

Lisätiedot

VÄRIESIMERKKEJÄ

Valkoinen, Vaaleanharmaa, Harmaa, Ruskea, Musta