OTA YHTEYTTÄ

YRITYKSILLE JA JULKISIIN TILOIHIN

Mittatilauksena suunnitellut valon ja varjon ratkaisut lisäävät viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta kaikissa tiloissa. Erilaiset työympäristöt, odotus- ja aulatilat ja näyteikkunoiden markiisiratkaisut vaativat kaikki toteutukselta tarkkaa ja yksilöllistä suunnittelua sekä ammattimaisen tarkkaa toteutusta.

Lumeo on toteuttanut lukuisia erilaisia julkitiloja ja yritysympäristöjä. Lumeon ammattilaiset ohjaavat oikeanlaisten ratkaisujen valinnassa, toteuttavat mittaustyön tarkasti ja asentavat käsityönä viimeistellyt kaihdin- ja markiisiratkaisut siististi paikoilleen. Lumeo on yksilöllistä suunnittelua ja räätälöityjä ratkaisuja alusta loppuun – siksi lopputulos on aina erinomaisen hyvä.

lumeo lippu

YRITYS

Lumeo syntyi vuonna 2021, kun Ulvilan Kaihdin Oy ja UK Sunsystems Oy yhdistyivät. Takana on vuosikymmenten kokemus ja vahva ammattiosaaminen  valon ja varjon energiatehokkaista ratkaisuista.

Ulvilan Kaihdin on valmistanut yksilöllisiä kaihtimia, markiiseja, lamelleja sekä kaihdinten moderneja älyratkaisuja vuodesta 1959 alkaen. UK Sunsystems Oy on aurinkosuojien toimittaja, joka on erikoistunut energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin.

Tuotanto- ja toimipaikkamme sekä studio sijaitsevat Satakunnan Ulvilassa, jossa suunnitellaan ja tehdään Suomen laadukkaimmat kaihdin- ja markiisiratkaisut, osin käsityönä ja aina asiakkaalle yksilöllisesti räätälöiden.

 

 

REFERENSSIT

Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa, jossa on syntynyt kaihdinkäsityötä pian seitsemällä vuosikymmenellä.

ESITTEET

Studiossa tehtaan yhteydessä näet yksilölliset kaihdinratkaisumme livenä. Tervetuloa yllättymään!

AVAINLIPPU

Kannamme ylpeänä Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnusta. Sen lujempaa laadun taetta ei ole.

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“En ollut ennen kuullut kaksoiskaihtimista. Huipputapa siivilöidä valon määrää ja tyylikäs värivalikoima.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Helppokäyttöinen ja turvallinen lapsiperheessä. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta huomaamaton.”

SUOSITUIMMAT

ASIAKASKOKEMUS

“Puukaihtimet istuvat uskomattoman hienosti arvokkaaseen rakennukseen.”